Welkom bij ABCounseling

Ik ben Anton Backx. Counselor en vertrouwenspersoon.



Wat doet ABCounseling?

ABCounseling is een dienst verlenend bedrijf waarin ik werk als counselor en vertrouwenspersoon
Als hulpvrager krijg je van mij begeleiding. Je krijgt geen adviezen of kant en klare oplossingen maar hulp bij het vinden van een oplossing voor een kwestie waar je mee zit.
Als vertrouwenspersoon van de organisatie waarbij je werkt geef ik je hulp met name gericht op de dagelijkse praktijk van je werk.
Als counselor werk ik met je samen op persoonlijke basis, niet namens een bedrijf of organisatie. Je hulpvraag kan dan ook over zaken gaan die niet-werkgerelateerd zijn.
Ik gebruik met name de uitgangspunten en technieken van neuro linguïstische programmering (NLP) als gereedschap bij de counseling, en het vertrouwenspersoonwerk (of bij de vervolg coaching).
Persoonlijke aandacht en oprechte interesse en zorg voor de medemens zijn bij mijn werk de uitgangspunten.

Mijn bedrijf bestaat uit drie onderdelen: ABCounseling, ABCoaching en ABConsultancy. Klik hiernaast in het menu op de diverse onderdelen voor meer informatie.

Sinds mei 2015 is ABCounseling ook actief op het gebied van integriteit. Er is daarvoor een samenwerking gestart met Coletta UwHRexpert. Er wordt door ABCounseling samen met Coletta UwHRexpert een dilemmaspel, training en implementatie van een gedragscode aangeboden teneinde integriteit en gedrag op de werkvloer bespreekbaar te maken.


All content © Copyright 2018 by ABCounseling.
ABCounseling is aangesloten bij de Nederlandse vereniging van Counselors en de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen